Najbolje aplikacije za uređivanje Instagram fotografija

Alati za instagram fotografije

U današnjem članku predstavit ćemo vam najbolje aplikacije za uređivanje Instagram fotografija. Instagram je nezaobilazan alat današnjice za prikazivanje fotografija i individualnih interesa. Za kreiranje inspirirajućeg profila potrebno je kreirati vlastiti vizualni identitet, za što nam mogu pomoći razne mobilne aplikacije koje su korisnicima dostupne potpuno besplatno.

Za kreiranje potpuno savršenog feeda potrebno je pažljivo ukomponirati fotografije u smislenu cjelinu. Aplikacije nam omogućuju usklađivanje fotografija kako bi svaka od fotografija bila savršen prikaz onoga što se želi naglasiti. U nastavku vam donosimo pregled najboljih aplikacija za uređivanje fotografija, koje možete na vaš mobitel preuzeti potpuno besplatno.

Ovo su najbolje aplikacije za uređivanje Instagram fotografija

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom softver je koji se često koristi za obradu fotografija, a dostupan je i u mobilnoj verziji. Mobilna verzija vrlo je jednostavna za korištenje te sadrži sve mogućnosti kao i računalna verzija. Adobe Lightroom savršen je za igranje s bojama. Pomoći njegovih alata vrlo lako se može mijenjati intenzitet, zasićenost i nijansa svake boje. Tako vrlo lako možete naglasiti pojedine boje, dok se druge mogu smanjiti. Pomoću Lightrooma moguće je kreirati i presete pa jednom spremljene postavke fotografije kasnije možete zalijepiti na ostale fotografije te dobiti vlastiti, jedinstveni filter.

Snapseed

Snapseed je Google-ova aplikacija za uređivanje fotografija. Sadrži vrlo jednostavno sučelje gdje se vrlo jednostavno može izmjeniti kontrast, temperatura, svjetlina i ostali elementi fotografija. Ono što je posebna prednost ove aplikacije su dvije opcije. Prva opcija je korištenje kista, gdje ručno možete posvjetliti, potamniti ili na bilo koji drugi način izmijeniti ili naglasiti pojedini dio fotografije. Druga opcija naziva se selektivno i vrlo je slična korištenju kista, no razlika je što obuhvaća veći dio fotografije i omogućuje vam da izmijenite taj dio fotografije bez oštrih prijelaza.

VSCO

Ako ipak više volite eksperimentirati s filterima VSCO je prava aplikacija za vas. Osim što omogućuje mijenjanje pojedinih klasičnih postavki fotografije, nudi mnoštvo filtera koje možete koristiti pojedinačno ili u kombinaciji. Većina filtera koje nudi su besplatni, ali pojedini se nadoplaćuju. Vrlo često možete pronaći ponude za korisnike u kojima besplatno možete preuzeti pojedine filtere, koji se uobičajeno plaćaju. Ono što je također prednost aplikacije jest prikaz svih fotografija u umanjenom izdanju, tako da možete dobiti pregled vašeg cjelokupnog feeda prije objave fotografije.

Preuzeto s beseenbepopular.com

Zanima vas kako mjeriti uspješnost social media marketinga? Ovo je sve što trebate znati!

Leave a Reply